Gratis retourneren binnen Nederland
Slechts € 3,50 euro verzendkosten
Eenvoudig betalen met iDeal
Rieker webshop

ALGEMENE VOORWAARDEN EN LEVERING

BESTELLEN

Bij het gewenste artikel ziet u meteen de maten die beschikbaar zijn. Hier selecteert u uw gewenste maat, waarna u direct in het menu winkelwagen komt. Hier kunt u kiezen voor: uw bestelling afrekenen of verder winkelen. Indien u voor afrekenen kiest, dient u het bestelformulier geheel in te vullen, waarna u een overzicht van uw bestelling krijgt.

Nu dient u alleen nog de bestelling te bevestigen en uw bestelling is voltooid. U ontvangt automatisch een e-mail met daarin alle gegevens omtrent uw bestelling. Is uw maat helaas niet voorradig dan kunt u ons via het menu contact raadplegen of deze nog na te leveren is, wij houden u dan op de hoogte via e-mail.

PRIJZEN

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Prijs-, modelwijzigingen, en typefouten voorbehouden.

BETALING

Betalingen kunnen via iDEAL en vooruitbetaling per bank/giro. De verzendkosten worden automatisch berekend in het besteloverzicht.

Verzendkosten iDeal/overschrijving € 3,50

LEVERING

Wij streven ernaar om alle artikelen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling aan DHL/Selectvracht pakketdienst aan te bieden. Als artikelen een langere levertijd dan 7 werkdagen hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gebracht worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Indien artikelen onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen voor hetzelfde orderbedrag.

RETOURNEREN

Na ontvangst van de door de koper bestelde artikelen, heeft koper het recht de artikelen binnen 10 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. Na ontvangst van de retourzending, zal het factuurbedrag (exclusief de initiële verzendkosten) worden teruggestort op de bank/girorekening van de klant. Dit recht is niet van toepassing indien:

Wij geven geen garanties op:

Stuur retour zendingen naar:

Rieker.nl
Molenweg 28
6051 HJ Maasbracht

Gebruik het wanneer u produkten wenst te retourneren. Druk hier om het retourformulier te downloaden.

GARANTIE

Alle artikelen zijn verzekerd tegen materiaal en fabricage fouten. Wij kunnen geen garantie geven als artikelen anders zijn gebruikt als het doel waarvoor ze zijn gemaakt. Klacht retouren dient u gefrankeerd op te sturen naar bovenstaand adres. Uw klacht wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen. Indien uw klacht terecht is dan zullen wij overgaan tot vergoeding, vervanging of reparatie van uw klachtpaar.

VRAGEN en KLACHTEN

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarvoor verstrekken wij via onze site al zo veel mogelijk informatie. Mocht u toch nog vragen of klachten hebben dan verzoeken wij u ons via het menu contact hierover te berichten. Wij beantwoorden uw e-mail altijd binnen 48 uur.

Voor klachten of opmerkingen over Rieker schoenen die u bij andere winkels/webshops heeft gekocht verwijzen wij u graag naar de desbetreffende winkel/webshop waar u deze producten van het merk Rieker heeft aangeschaft. Wij kunnen in deze geschillen niets voor u betekenen omdat wij niet de leverancier van het product zijn. Wij zullen dan ook niet reageren op mailtjes die op bovenstaande feit betrekking hebben.