Gratis retourneren binnen Nederland
Slechts € 3,50 euro verzendkosten
Eenvoudig betalen met iDeal
Rieker webshop

RUILEN OF RETOURNEREN

Omruilen of retourneren? Dat mag bij ons natuurlijk altijd!

Het bestelde artikel kun je binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. Wanneer je een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst op je bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor ongedragen en onbeschadigd en met originele( onbeschadigde) verpakking bij ons ontvangen zijn.

Graag willen wij je retour zo goed en zo snel mogelijk behandelen. Je kunt een retourprocedure eenvoudig aanmelden via www.rieker.nl/retour, waar je een retourformulier op kunt maken. Stuur je het pakket retour dan moeten alle gegevens zijn ingevuld op dit formulier en dit ook samen met het pakket worden verpakt.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Retourneren binnen Nederland kan gratis mits aan voorwaarden is voldaan. Retour zendingen vanuit het buitenland zijn voor eigen rekening. Voor je gemak biedt Rieker.nl drie verschillende manieren om je bestelling retour te sturen.

  1. Ruilen/retourneren in onze winkel Je kan je bestelling in onze winkel ruilen of terug brengen. Onze winkel ligt in Maasbracht ( Molenweg 28 , Limburg ). In de winkel helpen onze medewerkers je graag vakkundig verder. Hier krijg je ook het geld retour indien je geen vervangend artikel ( mag ook een ander merk zijn ) kunt vinden.
  2. Opsturen naar ons retouradres (gratis) De kans is natuurlijk heel groot dat je niet in de buurt van onze winkel/magazijn woont. In dat geval kun je binnen Nederland het artikel kosteloos retour sturen. Dit werkt als volgt. Meld je retourzending aan op www.rieker.nl/retour. Bij je bestelling tref je een retoursticker aan. De retourzending ( incl. retourformulier ) goed in originele doos inpakken en deze goed dichtplakken. Om je retourartikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij je het retourformulier volledig in te vullen. Meer info zie je op het formulier met antwoordnummer dat wij bij je pakketje hebben bijgesloten. Bewaar het Track & Trace nummer van het pakket dat je retour hebt gestuurd als bevestiging van je retourzending.

Let op: stuur je een bestelling retour die niet aan bovenstaande regels voldoen, dan verminderen wij het te terugbetalen factuurbedrag met EUR 10,- ( wegens door ons gemaakte onkosten/extra administratiekosten ). Retourzendingen vanuit het buitenland zijn conform de normale verzendtarieven.