Gratis retourneren binnen Nederland
Slechts € 3,50 euro verzendkosten
Eenvoudig betalen met iDeal
Rieker webshop

VERZENDPROCEDURE

In samenwerking met DHL/Selektvracht wordt de bestelling bij je bezorgd. Je betaalt voor verzending binnen Nederland eenmalig € 3,50 en naar België € 5,00 verzendkosten, ongeacht de grootte van het aankoopbedrag. Kunnen we de bestelling niet in 1x leveren dan zijn de verzendkosten bij de 2e of meerdere levering uiteraard voor ons.Op het moment dat je bestelling wordt overgedragen aan DHL/Selektvracht ontvang je een e-mail van Rieker.nl. Nadat DHL/Selektvracht het pakket heeft verwerkt krijg je nog een e-mail met Track & Trace informatie en kun je zo het te ontvangen pakket blijven volgen.

Een SelektVracht-pakketbezorger levert je bestelling, op het door jou opgegeven afleveradres, af. Je kunt zelf aangeven of dit bijvoorbeeld thuis, op je werk of bij je buren is. DHL /Selektvracht is constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit en service van de levering.

Bij geen gehoor wordt op de volgende werkdag een tweede bezorgpoging gedaan. Indien na 3 bezorgpogingen de bestelling niet is uitgereikt, wordt de bestelling automatisch naar ons geretourneerd.

ONZE PAKKETTEN WORDEN ( zoveel mogelijk ) IN ORIGINELE RIEKER.NL VERZENDDOOS WORDEN AFGELEVERD. Naast je schoenen ontvang je hierin ook je factuur en retouretiket.